Oprichters kijken uit naar opening

Omar van der Weert, een van de oprichters van Storly, is trots op de unieke mogelijkheden die het self-storageconcept biedt. In 2024 opent Storly haar deuren. Op dit moment wordt er volop gewerkt om het volledig nieuwe selfstorage concept te realiseren. ‘Het pand waarin we gevestigd zijn, werd enige tijd geleden gebouwd voor mijn vorige onderneming, namelijk een internationale groothandel in startmotoren en alternatoren. Toen mijn bedrijf in 2022 werd overgenomen door een wereldwijd opererende organisatie, had ik moeite om afscheid te nemen van het pand. Ik was er vanaf het begin bij betrokken en het gebouw symboliseert voor mij veiligheid en kwaliteit’, aldus Omar van der Weert.

Samen met Erwin Hietland raakte ik geïnteresseerd in self-storage. De locatie in het stadscentrum en het type gebouw lenen zich uitstekend voor deze branche, en dat was het startpunt voor de ontwikkeling van ons hoogwaardige self-storageconcept. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit de basis vormt voor een succesvol self-storagebedrijf, en we doen er alles aan om aan die standaard te voldoen.

Veiligheid is een andere belangrijke pijler waarop ons bedrijf is gebouwd. We begrijpen dat onze klanten waardevolle bezittingen bij ons opslaan, daarom hebben we uitgebreide beveiligingsmaatregelen getroffen. Ons pand is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zoals videobewaking, toegangscontrole en alarmsystemen, om ervoor te zorgen dat de opgeslagen goederen veilig en beschermd zijn. Uiteraard ontbreekt een lift niet om te zorgen dat goederen eenvoudig van hogere verdiepingen naar de begane grond kunnen worden gebracht.

We vinden het belangrijk dat mensen hun vaak waardevolle bezittingen met een goed gevoel op kunnen slaan in een nette, veilige en zeker ook schone ruimte. We hanteren een regelmatig schoonmaakprogramma en streven ernaar om de opslagruimtes altijd in optimale staat te houden.

Op de vraag voor wie de opslagruimte geschikt is, is het antwoord van Erwin:  ‘Heel divers. Of het nu gaat om het opslaan van persoonlijke spullen tijdens een verbouwing of verhuizing, het archiveren van bedrijfsdocumenten, het tijdelijk bewaren van seizoensgebonden items, we streven ernaar om de meest betrouwbare en handige opslagoplossing te bieden.’

Omar en Erwin kijken uit naar de oplevering van de opslagunits. ‘We krijgen al zoveel concrete aanvragen binnen. Daarnaast ook veel mensen die graag een kijkje willen komen nemen om te kijken of de hoge ambities die wij ons stellen ook worden waar gemaakt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens het Open Huis. Houd onze socials in de gaten voor meer info.’